Η Ομάδα μας

Ευδοξία Μαραθωνίτη.
Βοηθός Ιατρείου – Γραμματεία

Ονομάζομαι Ευδοξία Μαραθωνίτη. Γεννήθηκα στο Μαρούσι Αττικής και μεγάλωσα στην Αυλίδα.

Στο διάστημα 2005 έως 2015 ασχολήθηκα με την κολύμβηση σε πρωταθλητικό επίπεδο, συμμετέχοντας σε πανελλήνια πρωταθλήματα κάθε χρόνο. Πλέον είμαι ενεργό μέλος της ελληνικής ναυαγοσωστικής ακαδημίας. Η ενασχόληση με τον αθλητισμό μου έχει προσφέρει ομαδικό πνεύμα, πειθαρχία και κυρίως την επιμονή στους στόχους μου.

Μετά την αποφοίτησή μου από το Γενικό Λύκειο Βαθέως Αυλίδος, ξεκίνησα τις σπουδές μου σε ιδιωτικό ίδρυμα στην Αθήνα από όπου έλαβα την ειδικότητα νοσηλευτικής χειρουργείου με 6μηνή πρακτική στο ΓΝΑ Γεννηματά.

Παράλληλα με τις σπουδές μου ξεκίνησα να εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα σε διάφορες εργασίες, ώστε αφενός να μπορώ να είμαι ανεξάρτητη και αφετέρου να αποκτήσω πείρα στον εργασιακό χώρο. Στόχος μου ήταν να απορροφηθώ εργασιακά στον τομέα υγείας που είναι σχετικός με το αντικείμενο των σπουδών μου.

Το 2017 μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία να εργαστώ στο ιατρείο περιοδοντολογίας και εμφυτευμάτων της Χρύσας Γιώτα. Από τότε εκτελώ χρέη βοηθού σε χειρουργεία και παράλληλα διαχειρίζομαι την γραμματειακή υποστήριξη.

Στο διάστημα της εργασίας μου στο ιατρείο κατάλαβα ότι με ενδιαφέρει πολύ ο χώρος της στοματικής υγείας και η προαγωγή αυτής. Παράλληλα με την εργασία μου κάνω μαθήματα αγγλικών και λόγω του ενδιαφέροντος που έχω για την στοματική υγιεινή, παρακολουθώ εξειδικευμένα σεμινάρια και μέσα στους μελλοντικούς μου στόχους είναι να σπουδάσω υγιεινολόγος.

el
en_GB el
Skip to content