Η Ομάδα μας

Ευδοξία Μαραθωνίτη.
Βοηθός Ιατρείου – Γραμματεία

Ονομάζομαι Ευδοξία Μαραθωνίτη. Γεννήθηκα στο Μαρούσι Αττικής και μεγάλωσα στην Αυλίδα.

Στο διάστημα 2005 έως 2015 ασχολήθηκα με την κολύμβηση σε πρωταθλητικό επίπεδο, συμμετέχοντας σε πανελλήνια πρωταθλήματα κάθε χρόνο. Πλέον είμαι ενεργό μέλλος της ελληνικής ναυαγοσωστικής ακαδημίας. Η ενασχόληση με τον αθλητισμό μου έχει προσφέρει ομαδικό πνεύμα, πειθαρχία και κυρίως την επιμονή στους στόχους μου.

Μετά την αποφοίτησή μου από το Γενικό Λύκειο Βαθέως Αυλίδος, ξεκίνησα τις σπουδές μου σε ιδιωτικό ίδρυμα στην Αθήνα από όπου έλαβα την ειδικότητα νοσηλευτικής χειρουργείου με 6μηνή πρακτική στο ΓΝΑ Γεννηματά.

Παράλληλα με τις σπουδές μου ξεκίνησα να εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα σε διάφορες εργασίες, ώστε αφενός να μπορώ να είμαι ανεξάρτητη και αφετέρου να αποκτήσω πείρα στον εργασιακό χώρο. Στόχος μου ήταν να απορροφηθώ εργασιακά στον τομέα υγείας που είναι σχετικός με το αντικείμενο των σπουδών μου.

Το 2017 μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία να εργαστώ στο ιατρείο περιοδοντολογίας και εμφυτευμάτων της Χρύσας Γιώτα. Από τότε εκτελώ χρέη βοηθού σε χειρουργεία και παράλληλα διαχειρίζομαι την γραμματειακή υποστήριξη. Στο διάστημα της εργασίας μου στο ιατρείο κατάλαβα ότι με ενδιαφέρει πολύ ο χώρος της στοματικής υγείας και η προαγωγή αυτής.

Παράλληλα με την εργασία μου κάνω μαθήματα αγγλικών και λόγω του ενδιαφέροντος που έχω για την στοματική υγιεινή, παρακολουθώ εξειδικευμένα σεμινάρια και μέσα στους μελλοντικούς μου στόχους είναι να σπουδάσω υγιεινολόγος.

Μαρία Τσιαμπαλή.
Βοηθός Ιατρείου – Γραμματεία

Ονομάζομαι Μαρία Τσιαμπαλή. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Άνω Τούμπα
Θεσσαλονίκης.

Αποφοίτησα από το 27ο Γενικό Λύκειο Άνω Τούμπας και μέσω των πανελληνίων εξετάσεων πέτυχα την εισαγωγή μου σε μια από τις πρώτες μου επιλογές που ήταν το τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, όπου και ξεκίνησα τις σπουδές μου. Έλαβα το πτυχίο μου το 2014 με βαθμό «Λίαν Καλώς» μετά από 6μηνη πρακτική άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος Θεσσαλονίκης.

Αμέσως μετά και για τα επόμενα 2 χρόνια ξεκίνησα να εργάζομαι στο χώρο της
υγείας και συγκεκριμένα σε ένα ιδιωτικό οδοντιατρείο στα Πεύκα Θεσσαλονίκης. Η εργασία μου στο οδοντιατρείο μου έδωσε την δυνατότητα να έρθω σε επαφή με τη στοματική υγεία και υγιεινή και την προαγωγή αυτής και να αποκτήσω εμπειρία ως βοηθός οδοντιάτρου.

Η εμπειρία μου αυτή, μου εξασφάλισε και την εργασία μου στο ιατρείο
περιοδοντολογίας και εμφυτευμάτων της Χρύσας Γιώτα μετά την μετακόμιση μου στη Χαλκίδα το 2017. Μέσα στις αρμοδιότητες μου είναι να είμαι βοηθός στα χειρουργεία και να διδάσκω στοματική υγιεινή στους ασθενείς. Η πιο αγαπημένη μου όμως ασχολία είναι η αιμοληψία που κάνουμε με σκοπό τη δημιουργία PRF και την αποτελεσματική διέγερση της αναγέννησης των ιστών στα χειρουργεία μας. Η 6μηνη πρακτική μου στην αιμοληψία στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Δημητρίου με έχει εξοπλίσει με άνεση στους χειρισμούς, ταχύτητα και ανώδυνη λήψη αίματος.

Ολοκληρώνοντας την εργασία μου στο οδοντιατρείο στο σπίτι με περιμένει άλλη μια ασχολία πλήρους απασχόλησης καθώς είμαι σύζυγος και μητέρα ενός μικρού αγοριού. Η μητρότητα με κάνει πιο δυνατή και ταυτόχρονα πιο συμπονετική δύο στοιχεία απαραίτητα στους εργαζόμενους στο χώρο υγείας.

el